11 ОКТОМВРИ / 23 ОКТОМВРИ

Ценовник

 

БАНСКО

ХОТЕЛ

КАТЕГОРИЈА

СОБА

ЛИЦА

УСЛУГА

2 НОЌИ

3 НОЌИ

ПОПУСТИ / ДОПЛАТИ

PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*

5*

Executive suite

2+1

HB

81€

121€

дете 0-5,99 на доп. кревет= бесплатно

6-11,99г =-20€ / 3ADL= -29€

KEMPINSKI GRAND ARENA

5*

DELUXE DBL

2+1

BB

/

132€

дете 0-5,99 на доп. кревет = бесплатно /дете 6-11,99г =-22€

APART HOTEL LUCKY

5*

STUDIO LUX 

2+1

HB

77€

116€

дете 0-1,99 на доп. кревет= бесплатно

2-11,99г =-7€ / 3ADL= -14€

APP LUX

2+1

HB

87€

131€

 REGNUM

5* 

Executive suite

 2+2

 HB

86€

129 €

 дете 0-5,99 на доп. кревет= бесплатно

6-12,99г =-20€ / 3ADL= -31€

 CLUB HOTEL BELVEDERE

 4*

 АПП со 1 спална

 2+2

HB 

48€

71€ 

  дете 0-5,99 на доп. кревет= бесплатно

дете 6-12,99г =-11€ / 3ADL= -16€

 TRINITY 

4*  

DBL

2+1

HB+  

38€

57€

1 дете 0-6,99 на доп. кревет= бесплатно

2 дете 0-6,99на доп. кревет = -70% / дете 7-13,99 = – 50% / 3ADL= -30€

APP 

2+2 

43€

65€

 IVAN RILSKI & SPA 

4*  

 DBL STD

 2+1

HB  

 49€

73€

дете 0-5,99 на доп. кревет= бесплатно

дете 6-12,99г =-8€ / 3ADL= -17€

 APP

 2+2

65€

98€ 

 PARK HOTEL GARDENIA 

 4* 

 DBL ECO

 2+0

AI  

50€

75 €

1 дете 0-5,99 на доп. кревет= бесплатно

2 дете 2-5,99г =-50% / 3ADL= -30%

 DBL STD

 2+2

54€

81€ 

 ST GEORGE SKI & SPA

4* 

DBL 

 2+0

 HB

39€

58€ 

 

 CASA CARINA

3* 

DBL 

2+2 

AI 

52€

78€ 

дете 0-3,99 на доп. кревет= бесплатно

дете 4-11,99г =-40% / 3ADL= -20%

БОРОВЕЦ

 FESTA WINTER PALACE 

5*  

DBL STD 

2+1 

BB  

64€

96€

1 дете 0-12,99 на доп. кревет= бесплатно

2 дете 2-12,99г =-50% / 3ADL= -30%

 JUNIOR SUITE

 2+2

73€

110€ 

FESTA CHAMKORIA

4*

DBL STD

2+0

BB

39€

58€

1 дете 0-12,99 на доп. кревет= бесплатно

2 дете 2-12,99г =-50% / 3ADL= -30%

JUNIOR SUITE

2+2

46€

68€

RILA

4*

DBL STD

2+1

HB

75€

113€

дете 2-12,99 на доп. кревет= -10

3ADL= -30%

LION 

4* 

DBL STD

2+0

HB 

63€

86€

 дете 0-11,99 на доп. кревет= бесплатно

3ADL= -20€

STUDIO 

2+2

77€

109€

* Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во денари 1 € = 62мкд

Забелешки