Albatros White Beach Resort 5*, Memsha

AL 2

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019

Овој прекрасен и нов хотел со 5*, се наоѓа во шопинг област на Хургада и се простира на  преубава, бела песочна плажа.Хотелот нуди ноќен клуб, повеќе базениеден од по луксузните хотели во Хургада.

Лоциран е на само окулу 5км.  од Нова Марина а центарот на градот се наоѓа на 9 км. Аеродромот  е на окулу 01 минути возење .

Albatros White Beach Hotel ви посакува добредојде во своите пространи и луксузни соби опремени со сефови, минибар, клима уред, телевизор со сателитски канали и интернет.  Многу соби се со фантастичен поглед кон морето. За поголема удобност бањите се опремени со туш, фен и када.

Хотелот располага со a la carte ресторан во кој се служат азиски јадења а удобниот бар нуди избор на коктели, вина и пива и најразлични алкохолни и безалкохолни пијалоци.
Покрај големиот број на содржини за рекреација и забава, овој хотел поседува и СПА центар со простории за најразлични третмани, со сауна, парна бања и сл.

AL 16

 

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
STANDARD GARDEN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 709 709 709 709 709 709 709 709 739 769 769 769 769 769 769 769 769 729 709 709 709 709 709 709
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  7-13.99) 465 465 465 465 465 465 465 465 481 496 496 496 496 496 496 496 496 476 465 465 465 465 465 465
Цена за еднокреветна соба 949 949 949 949 949 949 949 949 999 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 989 949 949 949 949 949 949
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  7-13.99) 465 465 465 465 465 465 465 465 481 496 496 496 496 496 496 496 496 476 465 465 465 465 465 465
Трет возрасен 679 679 679 679 679 679 679 679 709 739 739 739 739 739 739 739 739 699 679 679 679 679 679 679
Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
STANDARD GARDEN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.089 1.089 1.009 1.089 1.039 1.159 1.099 1.189 1.099 1.189 1.099 1.189 1.099 1.149 1.029 1.089 1.009 1.089 1.009 1.009
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  7-13.99) 652 652 611 652 626 689 658 705 658 705 658 705 658 684 621 652 611 652 611 611
Цена за еднокреветна соба 1.509 1.509 1.379 1.509 1.429 1.619 1.519 1.659 1.519 1.659 1.519 1.659 1.519 1.599 1.409 1.509 1.379 1.509 1.379 1.379
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  7-13.99) 652 652 611 652 626 689 658 705 658 705 658 705 658 684 621 652 611 652 611 611
Трет возрасен 1.029 1.029 949 1.029 979 1.099 1.039 1.129 1.039 1.129 1.039 1.129 1.039 1.089 969 1.029 949 1.029 949 949
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
STANDARD GARDEN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.309 1.309 1.299 1.309 1.309 1.309 1.339 1.379 1.419 1.449 1.449 1.449 1.449 1.449 1.449 1.409 1.369 1.329 1.309 1.309 1.309 1.309
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  7-13.99) 784 784 784 784 784 784 799 820 835 850 850 850 850 850 850 830 815 794 784 784 784 784
Цена за еднокреветна соба 1.839 1.839 1.829 1.839 1.839 1.839 1.889 1.949 1.999 2.039 2.039 2.039 2.039 2.039 2.039 1.979 1.929 1.869 1.839 1.839 1.839 1.839
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  7-13.99) 784 784 784 784 784 784 799 820 835 850 850 850 850 850 850 830 815 794 784 784 784 784
Трет возрасен 1.249 1.249 1.209 1.249 1.249 1.249 1.279 1.319 1.329 1.359 1.359 1.359 1.359 1.359 1.359 1.319 1.309 1.269 1.249 1.249 1.249 1.249

Програма на патување

Забелешки