Albatros White Beach Resort 5*, Memsha

AL 2

Овој прекрасен и нов хотел со 5*, се наоѓа во шопинг област на Хургада и се простира на  преубава, бела песочна плажа.Хотелот нуди ноќен клуб, повеќе базениеден од по луксузните хотели во Хургада.

Лоциран е на само окулу 5км.  од Нова Марина а центарот на градот се наоѓа на 9 км. Аеродромот  е на окулу 01 минути возење .

Albatros White Beach Hotel ви посакува добредојде во своите пространи и луксузни соби опремени со сефови, минибар, клима уред, телевизор со сателитски канали и интернет.  Многу соби се со фантастичен поглед кон морето. За поголема удобност бањите се опремени со туш, фен и када.

Хотелот располага со a la carte ресторан во кој се служат азиски јадења а удобниот бар нуди избор на коктели, вина и пива и најразлични алкохолни и безалкохолни пијалоци.
Покрај големиот број на содржини за рекреација и забава, овој хотел поседува и СПА центар со простории за најразлични третмани, со сауна, парна бања и сл.

 

Галерија

Ценовник

 

ALBATROS WHITE BEACH 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.сеп 10.сеп
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 08.јул 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.сеп 09.сеп 16.сеп
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д 6н / 7д
DBL STD GV возрасен 655 655 665 665 695 725 725 725 705 665 655
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  3 возрасен 625 625 635 635 665 695 695 695 675 635 625
(1+2) Доплата за 1/1 соба 215 215 220 220 235 250 250 250 240 220 215
DBL STD POOL VIEW возрасен 685 685 695 695 725 755 755 755 735 695 685
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  3 возрасен 655 655 665 665 695 725 725 725 705 665 655
DBL STD SEA VIEW возрасен 715 715 725 725 755 785 785 785 765 725 715
(2+1) 1 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  3 возрасен 685 685 695 695 725 755 755 755 735 695 685
JUNIOR SUITE возрасен 870 870 885 885 930 975 975 975 945 885 870
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-13,99 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225 225
  3 возрасен 840 840 855 855 900 945 945 945 915 855 840
ALBATROS WHITE BEACH 5* ПОАЃАЊЕ (C-INN) 02.јул 09.јул 16.јул 23.јул 30.јул 06.авг 13.авг 20.авг 27.авг 03.сеп
Memsa ВРАЌАЊЕ (C-OUT) 15.јул 22.јул 29.јул 05.авг 12.авг 19.авг 26.авг 02.сеп 09.сеп 16.сеп
All Inclusive (AI) НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д 13н / 14д
DBL STD GV возрасен 1149 1159 1169 1199 1259 1289 1289 1269 1209 1159
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1084 1094 1104 1134 1194 1224 1224 1204 1144 1094
(1+2) Доплата за 1/1 соба 442 447 452 467 497 512 512 502 472 447
DBL STD POOL VIEW возрасен 1214 1224 1234 1264 1324 1354 1354 1334 1274 1224
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1149 1159 1169 1199 1259 1289 1289 1269 1209 1159
DBL STD SEA VIEW возрасен 1279 1289 1299 1329 1389 1419 1419 1399 1339 1289
(2+1) 1 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1214 1224 1234 1264 1324 1354 1354 1334 1274 1224
JUNIOR SUITE возрасен 1591 1606 1621 1666 1756 1801 1801 1771 1681 1606
(2+2 / 3+1) 1 и 2 Дете 2-13,99 265 265 265 265 265 265 265 265 265 265
  3 возрасен 1526 1541 1556 1601 1691 1736 1736 1706 1616 1541

Програма на патување

Забелешки