АМЕРИКА

las vegas1

Соединетите Американски Држави
 Национални Паркови на Западна Америка 

15 дена / 13 ноќевања  со авион

 24 .04. 2017 година /  08.05.2017 година.

САД, е релативно млада земја,и е една од најпосакуваните и најпопуларните дестинации на светот. Милиони туристи секоја година ја посетуваат  Америка,нејзините градови и природните убавини. Една од главните туристичка атракција е Големиот Кањон (Grand Canyon),, во северниот дел на Аризона, кој плени со спектакуларниот  изглед и дивата убавина. Длабоки и стрмни кањони, кој биле формирана пред милиони години од реката Колорадо, достигнува длабочина од 1,6 километри. За разлика од природната убавина на националните паркови и урбаните центри се посебна атракција на Лас Вегас најпознат  во  светот, Лос Анџелес, како најважен центар на филмскато творење и Сан Франциско, која е отворена за сите луѓе и различни стилови на живот, а неговата опуштеност го прави незаборавен.

Галерија

Ценовник

 

 

 

 

 Датум на тргнување

 Услуга –Хотел         3* /   4* 

 Цена

  1/1 соба доплата

24.04.2017.

 Според програмата 

      3290   €

      1100€

Програма на патување

Забелешки