Amwaj Blue Beach Resort & SPA 5*, Soma Bay

AM 12

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019

Amwaj Blue Beach Resort се простира на голема територија со базен, детски базен, 2 слајдови за вода, пространи тераси , базен со снек бар и плажа со чадори, лежалки и спортови на вода.

Спорскитет и рекреативни објекти вклучуваат тенис и одбојка, фитнес сала, џет скии, сурфање, parasailing, нуркање, пинг-понг, билијард, пикадо, соба со playstation и библиотека и интернет кафе. Исто така постои и спа со џакузи, парна бања, сауна и нуди разни масажи, третмани за убавина на лицето и телото.

Главниот ресторан нуди интернационална и ориентална кујна а има и италијански ресторан како и ресторан за грил кај плажата. Исто така, постојат неколку барови, вклучувајќи Кафе и бистро бар, 2 базенски барови, бар на плажа и диско бар.

Во склоп на хотелот има фризерски салон, мини маркет, аптека, дневник, бутици и паркинг простори. Услугите кои се нудат вклучуваат 24-часовна рецепција, услуга во соба, перење, пеглање и лекарски контакт.

Хотелот располага со  378 соби за гости и апартмани сместениа во 3 четири спратни згради.

Сите соби се модерно и вкусно стилизирани со климатизација , сателитска телевизија со радио, телефон, мини бар, фен за коса, Сеф и тераса или балкон

AM 3

Галерија

Ценовник

 

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: ’17.06 ’24.06 ’01.07 ’08.07 ’15.07 ’19.07 ’22.07 ’26.07 ’29.07 ’02.08 ’05.08 ’09.08 ’12.08 ’16.08 ’19.08 ’23.08 ’26.08 ’30.08 ’02.09 ’06.09 ’09.09 ’13.09 ’16.09 ’23.09
STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 379 379 379 379 389 399 399 399 399 399 399 399 399 399 399 399 379 379 379 379 379 379 379 379
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Цена за еднокреветна соба 449 449 449 449 479 489 489 489 489 489 489 489 489 489 489 489 469 449 449 449 449 449 449 449
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-12.99 (ako прво дете e  2-12.99) 271 271 271 271 280 284 284 284 284 284 284 284 284 284 284 282 276 271 271 271 271 271 271 271
Трет возрасен 319 319 319 319 359 369 369 369 369 369 369 369 369 369 369 339 349 319 319 319 319 319 319 319
STANDARD SEA VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 409 409 409 409 429 429 429 429 429 429 429 429 429 429 429 429 419 409 409 409 409 409 409 409
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Цена за еднокреветна соба 489 489 489 489 509 529 529 529 529 529 529 529 529 529 529 519 499 489 489 489 489 489 489 489
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-12.99 (ako прво дете e  2-12.99) 304 304 304 304 312 317 317 317 317 317 317 317 317 317 317 315 308 304 304 304 304 304 304 304
Трет возрасен 379 379 379 379 369 399 399 399 399 399 399 399 399 399 399 399 359 379 379 379 379 379 379 379

 

 

Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: ’08.07 ’15.07 ’19.07 ’22.07 ’26.07 ’29.07 ’02.08 ’05.08 ’09.08 ’12.08 ’16.08 ’19.08 ’23.08 ’26.08 ’30.08 ’02.09 ’06.09 ’09.09 ’13.09 ’20.09
STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 469 499 489 509 489 509 489 509 489 509 489 509 469 479 449 469 449 469 449 449
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Цена за еднокреветна соба 599 649 619 659 619 659 619 659 619 659 619 659 599 609 559 599 559 599 559 559
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-12.99 (ako прво дете e  2-12.99) 323 338 331 342 331 342 331 342 331 342 331 340 323 325 312 321 312 321 312 312
Трет возрасен 409 439 429 449 429 449 429 449 429 449 429 449 409 419 389 409 389 409 389 389
STANDARD SEA VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 529 559 529 569 529 569 529 569 529 569 529 559 519 529 499 519 499 519 499 499
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Цена за еднокреветна соба 659 699 669 719 669 719 669 719 669 719 669 709 639 659 609 649 609 649 609 609
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-12.99 (ako прво дете e  2-12.99) 376 391 379 395 379 395 379 395 379 395 379 393 371 378 360 374 360 374 360 360
Трет возрасен 469 499 499 479 499 479 499 479 499 479 499 499 459 469 439 459 439 459 439 439
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: ’17.06 ’24.06 ’01.07 ’08.07 ’15.07 ’19.07 ’22.07 ’26.07 ’29.07 ’02.08 ’05.08 ’09.08 ’12.08 ’16.08 ’19.08 ’23.08 ’26.08 ’30.08 ’02.09 ’06.09 ’09.09 ’16.09
STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 539 539 539 559 589 599 599 599 599 599 599 599 599 589 579 559 549 539 539 539 539 539
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Цена за еднокреветна соба 709 709 709 729 779 789 789 789 789 789 789 789 789 779 759 739 719 699 699 699 699 699
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-12.99 (ako прво дете e  2-12.99) 364 364 364 372 386 391 391 391 391 391 391 391 391 389 382 374 368 364 364 364 364 364
Трет возрасен 479 479 479 469 499 509 509 509 509 509 509 509 509 499 489 499 459 449 449 449 449 449
STANDARD SEA VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 609 609 609 629 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 649 629 619 609 609 609 609 609
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Цена за еднокреветна соба 779 779 779 799 839 849 849 849 849 849 849 849 849 849 829 799 779 769 769 769 769 769
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-12.99 (ako прво дете e  2-12.99) 431 431 431 440 454 458 458 458 458 458 458 458 458 456 450 442 436 431 431 431 431 431
Трет возрасен 549 549 549 539 569 599 599 599 599 599 599 599 599 569 559 539 529 519 519 519 519 519

 

 

Програма на патување

Забелешки