АРГЕНТИНА И БРАЗИЛ

11784_L

Аргентина и Бразил
Буенос Аирес и Рио де Жанеиро (карневалот)
25 .02-07.03.2019

11 дена – 08 ноќевање / авион

Галерија

Ценовник

 

 

 

 

 Датум на тргнување

 Услуга

 Цена

  1/1 соба доплата

 25.02.2019

 Според програмата 

2490 €(154.380 ден)

   690 €  (42.780 ден)

Програма на патување

Забелешки