Пакет за Св. Богородица

AR

AURORA RESORT & SPA 5*, БЕРОВО

4  дена / 3 ноќевања со појадок и вечера + СПА + Специјална прослава на 28 Август 2018 со скара на жар и звуците на традиционалната македонска музика

Галерија

Ценовник

     

Тип на Соба 

Цена по лице во двокреветна соба

Доплата за дополнително ноќевање по лице 

     
     

Супериор

159 € /  9,858 мкд

40 € / 2,480 МКД

Делукс / Џуниор Свит

179 € / 11,098 мкд

45 € / 2,790 МКД

Апартман/Арт Студио

199 € / 12,338 мкд

50 € / 3,100 МКД

Вила Апартман
( Минимум 4 лица )

169 € /  10,478 мкд

45 € / 2,790 МКД