Parga / Villa  Mathias

Parga / Villa Mathias

Matias10_m

Објектот Mathias е двокатна зграда со повеќе студија, наменета исклучиво за туристичко престојување во Парга. Нејзината местоположба која иако ја лоцира на кружниот пат над градот, воедно и овозможува и прекрасен поглед ... Повеќе

Vrachos  Villa  Argo

Vrachos Villa Argo

IMG_20170627_194658

Вилата Арго е објект, лоциран на првата линија куќи изградени долж шеталиштето покрај долгата плажа во Врахос. Карактеристична по фронталната поставеност на нејзините балкони и тераси, го привлекува вниманието на ... Повеќе

Vasiliki/Villa  Athina

Vasiliki/Villa Athina

IMG_20170627_194658

... Повеќе

Potos/Villa Noulas

Potos/Villa Noulas

b_DSC_0320

Villa Noulas се наоѓа во мирниот дел од туристичкото место Потос. Навидум скромна по својата надворешност, оваа куќа за сместување на туристи, во целост ги задоволува туристичките потреби на сите кои посакуваат својот одмор ... Повеќе

Leptokaria/Villa  Dima

Leptokaria/Villa Dima

b_DSC_0113

Студијата Dima се наоѓаат на високо приземје од истоимениот објект во Лептокарија, лоциран на само триесетина местри од градската песочна плажа. Нивната локација, како и квалитетната и модерна опременост, во првата ... Повеќе

Neos Marmaras/ Villa Marmaras Blue Sea

Neos Marmaras/ Villa Marmaras Blue Sea

43582046

Neos Marmaras е едно од најпознатите места на вториот крак на Халкидики – Ситониа. Освен амфитеатралната местоположба, главни природни карактеристики на Неос Мармарас се и прекрасното, проѕирно чисто море, како и песочните ... Повеќе

Psakudia/Villa  Akacia

Psakudia/Villa Akacia

akakia_12

Psakoudia е мало, но навистина прекрасно туристичко место, лоцирано на почетокот на вториот крак на Халкидики – Ситониа. Како најблизок излез кон морето од гратчето Ормилија, Псакудиа отсекогаш се карактеризирала со ... Повеќе

Furka/Villa  Rita

Furka/Villa Rita

skala-furka_16

Веројатно за најголемиот број од туристите на Халкидики кои се прошетале долж двете страни на првиот крак, градчето Furkaпретставува едно од највпечатливите места кои ја дефинираат туристичка понуда на Касандра, со ... Повеќе

Siviri/ Villa Kassandros

Siviri/ Villa Kassandros

Halkidiki-Kasandra-Siviri-Vila-Kassandros-1-s

Siviri е мало крајбрежно место на западната страна од полуостровот Касандра. Во последните неколку години, тоа прерасна во развиена културна и туристичка дестинација. Во ова место, освен бројните сместувачки капацитети ... Повеќе

Polichrono/Villa Asimenia

Polichrono/Villa Asimenia

IMG_20180111_100836

olihrono, сосема оправдано го носи епитетот за еден од трите бисери на Касандра. Ова место е познато од дамнешни времиња, при што се верува дека него го формирале доселениците од Еретрија во 650 година п.н.е. и го нарекле – ... Повеќе