АВСТРАЛИЈА

12975_L

АВСТРАЛИЈА

СИДНЕЈ,КАНБЕРА, МЕЛБУРН

04.04.-15.04.2019

12 дена / 09 ноќевања – авион/автобус

Австралија, континент – земја позната по големото  пространство на недопирливата природа, пустините  и коралните  гребени, една од главните туристички дестинации, каде што се  комбинирани  урбаната култура и вековната традиција на Абориџините.

Галерија

Ценовник

 

 

 

 

 Датум на тргнување

 Услуга –Хотел          3+*, 3/4*,4*

 Цена

  1/1 соба доплата

04.04.2019.

 Според програмата 

     2650€(164.300)

      690€(42.780)

Програма на патување

Забелешки