АЗУРЕН БРЕГ И ИТАЛИЈА

nica_630

Термин :

04.06- 

Галерија

Ценовник

   

Верона, Сирмионе, Милано, Ница, Кан, Монако, Монте Карло, Џенова, Болоња, Палма Нова

04.04 -09.04.2018

22.05-27.05.2018 

 (4 ноќевања, 6 дена)

 

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ во 1/2 соба

285 Є (17.670,00 мкд)

 

 

 

 

 

ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА  НА АРАНЖМАНОТ ПОТРЕБЕН Е МИНИМУМ ОД 45 ПАТНИЦИ

Плаќањето ќе се врши исклучиво во денари по курс од 62мкд за 1

Oпштите услови за патување на АСА ТУР и СКТМ се составен дел од овој аранжман

 

Програма на патување

Забелешки