БАЛИ ЛЕТО 2019

bali-guide.jpg

БАЛИ – ЛЕТО 2019 – Гарантирани поаѓања

АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ХОТЕЛ + ТРАНСФЕР + 3 ЕКСКУРЗИИ

Бали – Рајскиот остров на боговите. Сместен во југоисточна Азија, на екваторијалниот премин на Индинскиот со Тихиот Океан, Индонезија, овој тропски остров е толку сликовит што на прв поглед ќе ви се чини нереален. Опкружен е со кристално чисто море и долги, бели песочни плажи, додека во внатрошноста владеат џунгли, високи вулкански планински масиви, сликовити локални населби и импресивни оризови тераси. Бали е дестинација и атракција за секој посетител. Плени со богатото историско наследство за кое балижаните се особено горди. Овој народ успеал да ја задржи својата долга верска традиција која се отсликува на секој начин во секојдневниот живот на населението и во архитектурата која изобилува со величенствени храмови и палати.

bali

 

Галерија

Ценовник

ЛЕТО БАЛИ 2019 –  гарантирани поаѓања
авион + аеродромски такси +  сместување + трансфери + екскурзии

ХОТЕЛ на Бали

Цена по лице (еур) на Пакет во 1/2 основен тип на соба
трансфери и вклучени 3 екскурзии

BB – Ноќевање со појадок

Ноќевања
(поаѓање во ден)

9 НОЌИ
18.06 – 27.06

9 НОЌИ
16.07 – 25.07

9 НОЌИ
27.08 – 05.09

THE ASANA KUTA 3*

Kuta

949

1099

1029

WINA KUTA 3*

Kuta

959

1119

1049

TAMAN AGUNG 3*

Sanur

939

1089

1019

IBIS STYLE BENOA NUSA DUA 3*

Benoa / Nusa Dua

999

1189

1099

BUMAS HOTEL SANUR 3*

Sanur

939

1099

1039

PARIGATA RESORT & SPA 4*

Sanur

1029

1239

1159

THE JAYAKARTA 4*

Seminyak

1039

1259

1169

THE TANJUNG BEACH RESORT 4*

Benoa

1099

1289

1209

GRAND INNA KUTA BEACH 4*

Kuta

1129

1409

1309

HOLIDAY INN RESORT BENOA 5*

Benoa / Nusa Dua

1149

1449

1329

HOLIDAY INN RESORT BARUNA 5* 

Kuta / Tuban

1169

1509

1379

THE PATRA BALI RESORT & VILLAS 5*

Kuta / Tuban

1169

1449

1319

GRAND MIRAGE RESORT 5*

Benoa / Nusa Dua

1259

1519

1419

MELIA BALI VILLAS & SPA 5*

Nusa Dua

1399

1999

1739

NUSA DUA BEACH RESORT 5*

Nusa Dua

1459

1849

1739

HILTON BALI RESORT 5*

Nusa Dua

1439

1899

1719

GRAND HAYATT BALI 5*

Nusa Dua

1699

2199

1999

Програма на патување

Забелешки