Бангкоk + Пукет

image (4)

PHUKET - Некогаш изолиран и малку населен остров, Пукет бргу прераснува во модерна и луксузна туристичка дестинација која е денес посетена од огромен број на туристи од целиот свет. Овој тропски рај е вистинско место за љубителите на песочни плажи, чисто и топло море и богат природен диверзитет. Покрај ёизобилството на убави плажи, море и сонце, Пукет нуди и други интересни вредности како будистички храмови, живописни локални места, ресторани, забава и богат ноќен живот.  Климата на островот е тропска со високи температури во текот на целата година и висока влажност во воздухот.

Галерија

Ценовник

3 ноќевања во Бангкок: Baiyoke Sky Hotel 4* (Веб Страна)
9 ноќевања на Пукет: Избор на повеќе хотели според табелата

 
  ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА
ХОТЕЛ НА ПУКЕТ СОБА

01.11 – 20.12.2016

08.01 – 28.02.2017

01.03 – 31.03.2017

01.03 – 30.04.2017

01.04 – 31.10.2017

01.05 – 31.10.2017

Термини за Hyatt Regency Phuket Resort 5*

01.11 – 20.12.201

08.01 – 24.01.2017

25.01 – 02.02.2017

04.02 – 31.03.2017

01.04 – 31.10.2017

——

Sea View Patong Hotel 4*

Superior

1.136 €

1.136 €

1.136 €

—–

956 €

—–

Andaman Sea View 4*+

Superior

1.145 €

1.245 €

1.245 €

—–

966 €

—–

Kamala Beach Resort 4*

Deluxe Ground Terrace DBL

1.216€

1.295

1.295 €

—–

1.096 €

—–

Amari Phuket 4*( AmariCoral Beach Phuket) 

Superior Ocean Facing DBL 

1.365 €

1.545 €

1.545 €

—–

1.325 €

—–

Novotel Kamala Beach 4*

Superior DBL

1.215

  1.266

1.265 €

—–

1.075 €

—–

Centara Grand Beach Resort Phuket 5*

Deluxe Ocean Facing Double

1.599

1.945 €

—–

1.625 €

1.455 €

Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach 5*
Deluxe Garden View Double 1.225 €  1.385 € 1.265 € —– 1.095 € —–
Hyatt Regency Phuket Resort 5*
Hyatt Guestroom Double 1.459 € 1.685 € 2.018 € 1.685 € 1.258 € —–

* Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во енари 1€=62мкд

Забелешки