Бангкок + Патаја, Велигден

5,

Бангкок + Патаја
04. Апр –16. Апр / 13 дена, 10 ноќи

THAILAND - Наследството на старата мудрост, верувањата и уметничките вештини, сплотени во TAI културата, заедно со блескаво уредените градови, бројните фестивали и одекот на кралските песни – го чинат сонот наречен
ТАЈЛАНД – Земјата на смеата и радоста. 

ПАТАЈА е најпознатото туристичко летувалиште во Тајланд, како и една од најатрактивните светски дестинации. Релакисрајте се и уживајте во сонцето и морето на прекрасните песочни плажи, запловете со бродче до некој од блиските корални острови… а навечер, Патаја е приказна за себе. Од различни забави, дискотеки, ресторани,  насмеани кабаретски претстави, таи масажи, до најбурниот ноќен живот кој пружа илјадници задоволства.
2,

 

Галерија

Ценовник

Пакет БАНГКОК + ПATAJA / 10 ноќевања
ноќевање со појадок
Хотел во БАНГКОК – Furama Silom Hotel 4*
 
Хотел на ПATAJA

Цена по лице во 1/2 соба

The Romeo Palace Hotel Pattaya 3*

595

Pinnacle Grand Jomtien
Resort 4*

785€

Програма на патување

Забелешки