Бангкок + Патаја

image

ПАТАЈА е најпознатото туристичко летувалиште во Тајланд, како и една од најатрактивните светски дестинации. Релакисрајте се и уживајте во сонцето и морето на прекрасните песочни плажи, запловете со бродче до некој од блиските корални острови… а навечер, Патаја е приказна за себе. Од различни забави, дискотеки, ресторани,  насмеани кабаретски претстави, таи масажи, до најбурниот ноќен живот кој пружа илјадници задоволства. 

SEA SAND SUN RESORT 5*****
sea_sand_sun_pool

Галерија

Ценовник

2 ноќевања во Бангкок: Furama Silom Hotel 4* 
8 ноќевања во Патаја: Избор на повеќе хотели

Пакет БАНГКОК + ПATAJA / 10 ноќевања со
ноќевање со појадок
Хотел на ПATAJA Соба

Цена по лице во 1/2 соба
(ценовна сезоналност)

The Romeo Palace Hotel Pattaya 3*
Superior DBL

 01.11-31.10.2018
585

              

   
Pinnacle Grand Jomtien
Resort 4*

DLX DBL

 01.11-19.12
755€

20.12-15.01.2018
855

16.01-31.03.2018
798

01.04 -31.10.2018
   655    

Ravindra Beach Resort &
SPA 5*

Superior DBL

01.11-24.12.2017
01.03-31.03.2018
845€

25.12-10.01.2018
1.095

11.01-28.02.2018
895€

01.04-1.10.2018
765€

Sea Sand Sun PTY 5*

Garden Villas DBL

01.11-23.12.2017
16.01-31.03.2018
1.065€

24.12-15.01.2018
1.225€

01.04-31.10.2018
1.025€

 Veranda Resort 5*

Seascape DBL

01.11-26.12.2017
06.01-31.03.2017
995€

27.12-05.01.2018
1.225€

01.04-31.10.2018
925€

 

ПОПУСТ за Рана Резервација ( од 45 – 70 дена пред термин ) во повеќето хотели во Патаја

Постои можност за доплата до Пола Пансион за хотелите во Патаја

Забелешки