Baron Palace Resort 5* dlx – Sahl Hasheesh

baron-palace-hotel_348512640ffa2f65f85369cb47a530a8

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019

Локација:  Хотелот е лоциран во областа Sahl Hashesh, одалечен 20 км од центарот на Хургада,на прекрасна песочна плажа долга 600м и секако еден од најдобрите хотели во Хургада. Tој е единствениот хотел во Хургада кој има 5 DLX ѕвезди.

Соби:  Хотелот располага со 615 пространи соби и апартмани. сите соби имаат клима, сеф, мини бар, телефон, LCD TV, SAT TV со музички канали, интернет, пегла и даска за пеглање, фен.

Содржини:  Хотелот располага со поевеќе ресторани: Red Sea ресторан, Bella Vista ресторан, Египетски ресторан, Mikado ресторан, infiniti ресторан покрај базен, барон клуб, ниче бар, teens бар. Хотелот располага со клиника и доктор кој се достапни 24 часа, rent-a car, детски клуб и базен, мал трговски центар, спа со турска бања, сауна, џакузи, отворен базен, health club, салон за убавина, масжа, центар за нурење, 3 тениски игралишта, одбојка на плажа, аеробик, ватерполо, пинг-понг, скиање на вода…

Услуга:  Premium All Inclusive

16082F

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
SUPERIOR CLASSIC ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.049 1.039 1.039 1.039 1.039 1.039 1.039
»Прво дете 2-5.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 6-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-5.99 (ако прво дете е од  2-5.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 6-12.99 (ако прво дете е од  2-5.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 6-12.99 (ако прво дете е од  6-12.99) 641 641 641 641 641 641 641 641 641 641 641 641 641 641 641 641 641 636 631 631 631 631 631 631
Еднокреветна соба 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.689 1.679 1.659 1.659 1.659 1.659 1.659 1.659
»Прво дете од 2-5.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете од 6-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Трет возрасен 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 989 979 979 979 979 979 979
Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
SUPERIOR CLASSIC ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.689 1.689 1.539 1.689 1.539 1.689 1.539 1.689 1.539 1.689 1.539 1.689 1.539 1.679 1.519 1.649 1.509 1.649 1.509 1.509
»Прво дете 2-5.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 6-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-5.99 (ако прво дете е од  2-5.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 6-12.99 (ако прво дете е од  2-5.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 6-12.99 (ако прво дете е од  6-12.99) 950 950 878 950 878 950 878 950 878 950 878 950 878 945 869 934 864 934 864 864
Еднокреветна соба 2.759 2.759 2.509 2.759 2.509 2.759 2.509 2.759 2.509 2.759 2.509 2.759 2.509 2.739 2.479 2.709 2.459 2.709 2.459 2.459
»Прво дете од 2-5.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете од 6-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Трет возрасен 1.569 1.569 1.449 1.569 1.449 1.569 1.449 1.569 1.449 1.569 1.449 1.569 1.449 1.559 1.459 1.559 1.449 1.559 1.449 1.449
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
SUPERIOR CLASSIC ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 2.069 2.069 2.049 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.069 2.059 2.049 2.039 2.029 2.029 2.029 2.029
»Прво дете 2-5.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 6-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-5.99 (ако прво дете е од  2-5.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 6-12.99 (ако прво дете е од  2-5.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 6-12.99 (ако прво дете е од  6-12.99) 1.161 1.161 1.161 1.161 1.161 1.161 1.161 1.161 1.161 1.161 1.161 1.161 1.161 1.161 1.161 1.156 1.152 1.146 1.141 1.141 1.141 1.141
Еднокреветна соба 3.429 3.429 3.409 3.429 3.429 3.429 3.429 3.429 3.429 3.429 3.429 3.429 3.429 3.429 3.429 3.409 3.399 3.379 3.359 3.359 3.359 3.359
»Прво дете од 2-5.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете од 6-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Трет возрасен 1.949 1.949 1.929 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.949 1.939 1.929 1.919 1.909 1.909 1.909 1.909

Програма на патување

Забелешки