Beach Albatros Resort 4*, Memsha

БА 8

СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.МАЈ

Beach Albatros Resort е луксузно засолниште  каде што посетителите можат да се релаксираат и да уживаат во волшепството на прекрасното Црвено Море како во лето така и во текот на целата година. Ова крајбрежно, all inclusive одморалиште е опкружено со 123.000 m² убава тропска градини со пенливи базени и кристално сино море. Се наоѓа на окулу   15 минути од аеродромот во Хургада и 20 минути од центарот на градот. Beach Albatros Resort совршен за сурфање на ветер, кајак и други спортови на вода.  Нежните морски бранови и плитката вода го прават безбеден како за возрасните така и  за децата. Неговата долга плажа е совршена за џогирање или долги прошетки на изгрејсонце или зајдисонце.

Галерија

Ценовник

BEACH ALBATROS RESORT 4*

ПОАЃАЊЕ (C-INN)

02.јул

09.јул

16.јул

23.јул

30.јул

06.авг

13.авг

20.авг

27.авг

03.сеп

10.сеп

 

ВРАЌАЊЕ (C-OUT)

08.јул

15.јул

22.јул

29.јул

05.авг

12.авг

19.авг

26.авг

02.сеп

09.сеп

16.сеп

All Inclusive (AI)

НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ

6н / 7д

6н / 7д

6н / 7д

6н / 7д

6н / 7д

6н / 7д

6н / 7д

6н / 7д

6н / 7д

6н / 7д

6н / 7д

DBL STD

возрасен

535

535

545

545

575

595

595

595

585

545

535

(2+1)

1 Дете 2-13,99

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

 

3 возрасен

505

505

515

515

545

565

565

565

555

515

505

(1+2)

Доплата за 1/1 соба

155

155

160

160

175

185

185

185

180

160

155

DBL STD POOL VIEW

возрасен

565

565

575

575

605

625

625

625

615

575

565

(2+1)

1 Дете 2-13,99

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

 

3 возрасен

535

535

545

545

575

595

595

595

585

545

535

FAMILY

возрасен

690

690

705

705

750

780

780

780

765

705

690

(2+2 / 3+1)

1 и 2 Дете 2-13,99

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

225

 

3 возрасен

660

660

675

675

720

750

750

750

735

675

660

BEACH ALBATROS RESORT 4*

ПОАЃАЊЕ (C-INN)

02.јул

09.јул

16.јул

23.јул

30.јул

06.авг

13.авг

20.авг

27.авг

03.сеп

 

ВРАЌАЊЕ (C-OUT)

15.јул

22.јул

29.јул

05.авг

12.авг

19.авг

26.авг

02.сеп

09.сеп

16.сеп

All Inclusive (AI)

НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ

13н / 14д

13н / 14д

13н / 14д

13н / 14д

13н / 14д

13н / 14д

13н / 14д

13н / 14д

13н / 14д

13н / 14д

DBL STD

возрасен

899

909

919

949

999

1019

1019

1009

959

909

(2+1)

1 Дете 2-13,99

265

265

265

265

265

265

265

265

265

265

 

3 возрасен

834

844

854

884

934

954

954

944

894

844

(1+2)

Доплата за 1/1 соба

317

322

327

342

367

377

377

372

347

322

DBL STD POOL VIEW

возрасен

964

974

984

1014

1064

1084

1084

1074

1024

974

(2+1)

1 Дете 2-13,99

265

265

265

265

265

265

265

265

265

265

 

3 возрасен

899

909

919

949

999

1019

1019

1009

959

909

FAMILY

возрасен

1216

1231

1246

1291

1366

1396

1396

1381

1306

1231

(2+2 / 3+1)

1 и 2 Дете 2-13,99

265

265

265

265

265

265

265

265

265

265

 

3 возрасен

1151

1166

1181

1226

1301

1331

1331

1316

1241

1166

Програма на патување

Забелешки