Bumas Hotel 3*, Sanur, Bali

BUMAS 4

www.bumasresorts.com
Од 1994 година, овој семеен хотел лоциран во Санур ја има привилегијата да смести посетители од целиот свет. Хотелот се наоѓа на само неколку блока од плажа и е лоциран во спокојот на една тивка и бујна тропска градина.
Хотелот има 75 климатизирани и пространи соби и апартмани. Пријателски настроениот и внимателен персонал ќе биде на Ваша услуга и ќе Ви посака добредојде на крајот на секој, со забава исполнет ден. Уживајте лежерно во појадок сервиран во Вашата соба или во ресторанот Bumas или покрај двата базени со освежителен пијалок во рака.

 

Галерија

Ценовник

1. ПАКЕТ АРАНЖМАН СО 9 НОЌИ НА БАЛИ + 3 НОЌИ ВО СИНГАПУР

BUMAS Hotel 3* Sanur
Hotel 3* Singapur
STD

Време на престој

06.01-30.06.2017

Услуги

BB

Ноќевања

9 + 3

Цена по лице во двокреветна соба

995 €

Цената не важи за период од 24.12 – 05.01.2017

 

 

2. ПАКЕТ АРАНЖМАН СО 12  НОЌИ НА БАЛИ

BUMAS Hotel 3* Sanur

Време на престој

ДО 30.06.2017

01.07-24.12.2017

Услуги

BB

BB

Ноќевања

12

12

Цена по лице во двокреветна соба STD

885

845

Доплата за денови во висока сезона ( 15.07 – 31.08.2017 ) = 20ЕУР по соба по ден

 

Програма на патување

Забелешки