Mont Rosa 3*, Calella

1252173_15_z_m

Локација: Хотелот се наоѓа во тивкиот крајбрежен простор, 200 метри од центарот и 20 метри од плажа.

Опис: Хотелот располага со рецепција, 2 бара, медицинско лице (на повик), лифт, паркинг, перална, ресторан, ТВ салон, анимација, базен и детски базен.

Сместување: Собите во својот состав поседуваат: бања, телефон, сателицка ТВ, истите се климатизирани. Сите соби се со надворешен поглед кои повеќето имаат балкони.

Плажа: 20м

Услуга: Полупансион (HB)

Галерија

Програма на патување

Забелешки