23 Октомври

bali-guide.jpg

23 Октомври / БАЛИ

од 785€
BB

        15. Октомври – 27. Октомври 2017 13 дена / 10 ноќи Бали – Рајскиот остров на боговите. Сместен во југоисточна Азија, на ... Повеќе

KUBA

23 Октомври / КУБА

од 1225€
AI

КУБА12 дена / 9 ноќевањаЛатино ритам, пикантна кујна, рајски плажи, волшебни природни убавини...16.10.2017 – 27.10.2017  Најголемиот и во ... Повеќе

ДУБАИ 2

23 Октомври / Дубаи

од 345€
BB

3 НОЌИ / ПОЛНИ 4 ДЕНА  DUBAI - Фасцинантен, Возбудлив, Космополитски .... Еден од седумте емирати кои ги формираат Обединетите ... Повеќе