Белек

Белек е еден од најпознатите туристички центри на медитеранскиот брег познат по луксузните хотели, голф игралишта и бројните забавни активности. Се наоѓа на 36 км од Анталија, распослан покрај прекрасни долги плажи со раскошни хотели, опколен со бујна медитеранска вегетација. Белек е уште едно од оние места каде се допираат старото и новото, каде новото и модерното се дополнува на богатото културно и материјално наследедство. За љубителите на голф и тенис Белек располага со бројни терени според најсовремени стандарди. Посетителите на Белек можат да уживаат во сонцето и плажата, во ладовината на боровата шума, стариот изглед на градот со модерни реплики и во луксузот на хотелите.

cry 11

Crystal Paraiso Verde Resort 5*, Belek

ULAI

Crystal Paraiso Verde Resort 5*, Belek ПоложбаХотелот е лоциран во областа Богазкент, 25км од Белек и 40км од аеродромот во ... Повеќе

BEL 9

Bellis Deluxe Hotel 5*, Belek

UAI

Bellis Deluxe Hotel 5*, Belek Положба:Хотелот се наоѓа во областа Белек 32км од Аеродромот во Анталија и 5км од најблиското место ... Повеќе

maxresdefault (2)

Club Asteria Resort 5*, Belek

HCAI

Локација:Хотелот е лоциран во областа Белек, 33км од аеродромот во Анталија.   Сместување:Вкупен број на соби 600, во двокатни и ... Повеќе

tat 1

Crystal Tat Beach Golf Resort 5*, Belek

UAI

Crystal Tata Beach Golf Resort 5*, Belek Положба: ►Хотелот е лоциран во Белек, 35км од аеродромот во Анталија и 45км од центарот на ... Повеќе

35928_L

RIU KAYA BELEK HOTEL 5*

UAI

Положба:Хотелот е лоциран во областа Белек, 27км од аеродромот во Анталија и 35 км од центарот на Анталија. Сместување:Вкупен ... Повеќе

duqwxumz

SPICE HOTEL & SPA 5*

UAI

  Положба: ►Хотелот се наоѓа во областа Белек, 40км од аеродромот и 35км од центарот на Анталија. Сместување: ►Вкупен број на ... Повеќе

8053-2231-0477-3145-6401-

IC HOTELS SANTAI 5*

UAI

Положба:Хотелот е сместен во областа Белек на 40км од градот Анталија и 30 км од аеродромот. Сместување:Хотелот располага со 464 ... Повеќе

panaromic

Belconti Resort Hotel 5*, Belek

UAI

Положба:Хотелот се наоѓа во Белек, 30км од аеродромот во Анталија. Сместување:Вкупен број на соби во главната зграда 320, во ... Повеќе

12025_L

SENSIMAR BELEK RESORT & SPA 5*

AI

Положба:Хотелот е лоциран во областа Bogazkent, 40км од аеродромот во Анталија, 1км од најблиската област.  Сместување:Вкупен број ... Повеќе

crystal-family-resort-&-spa-2

Crystal Family Resort & Spa 5*

UAI

Локација: Хотелот е сместен директно на плажата на Белек-Богаскент на 40км од аеродромот на Анталија и 50км од нејзиниот ... Повеќе