ЛАРА

Lara Beach се Наоѓа на јужниот брег на Турција, само 12 километри од градот Анталија, отмено одморалиште со голем број на луксузни хотели дизајнирани да изгледаат како познати светски знаменитости. Па немојте да бидете изненадени ако го видите Кремљ исправен веднаш до Титаник. Но вистинската ѕвезда тука, сепак, е плажата – сите 8 километри од неа.
Таа е главно златна, иако постојат неколку потемни дамки, а некои места изобилуваат со камчиња . Плитката вода е одлична за деца.
ЦЕНОВНИКОТ Е ВО PDF ФОРМАТОТ ПОГОРЕ

RAM 1

Ramada Resort Lara 5*

UAI

RAMADA RESORT LARA ПоложбаХотелот се наоѓа во областа Лара, 16км од центарот на градот и 14км од аеродромот во ... Повеќе

fal 3

Club Hotel Falcon 4*, Antalya

AI

CLUB HOTEL FALCON **** ПоложбаХотелот е лоциран во Анталија, на 5км од центарот на градот и 17км од аеродромот во ... Повеќе

venec 1

Venezia Palace Deluxe Resort Hotel 5*, Lara Kundu

UAI

VENEZIA PALACE DE LUXE RESORT HOTEL ***** ПоложбаХотелот се наоѓа во областа Кунду, 20км од центарот на Анталија, 15 км од ... Повеќе

win 16

Wind Of Lara Hotel & SPA 5*, Lara

AI

WIND OF LARA HOTEL & SPA ***** ПоложбаХотелот се наоѓа во Лара регионот, 12 км од аеродромот во Анталија и 19 км од центарот на ... Повеќе

RIX 3

Rixos Downtown Antalya 5*

FB

RIXOS DOWNTOWN ANTALYA ***** ПоложбаХотелот е лоциран во областа Konyaalti, 1км од центарот на Анталија и на 18км од аеродромот во ... Повеќе

lib 2

Liberty Hotels 5*, Lara

UAI

LIBERTY HOTELS LARA ***** ПоложбаХотелот се наоѓа во областа Лара, 15км од аеродромот во Анталија и 17км од центарот на ... Повеќе

del 5

Delphin Be Grand Resort 5*, Lara

Delphin Be Grand Resort 5*, LaraПоложба Хотелот е лоциран во областа Лара, 10 км од центарот на Анталија и 8 км од аеродромот. Сместување ... Повеќе

SERA 2

Club Hotel Sera DLX 5*, Lara

CLUB HOTEL SERA Положба Хотелот се наоѓа во областа Лара, 9км од аеродромот во Анталија и 12км од центарот на Анталија. Сместување ... Повеќе

hotel-concord-5-19-1

Concorde Deluxe Resort 5*/Lara

UAI

 Положба:Хотелот се наоѓа во областа Лара, 10км од аеродромот во Анталија и 16км од центарот на Анталија.                             ... Повеќе

0_L

Ozkaymak Falez Hotel 5*/Lara

AI

Локација : се наоѓѐ во центарот на Анталија ,на околу . 11 км од аеродромот.                                                                 ... Повеќе