ЛАРА

Lara Beach се Наоѓа на јужниот брег на Турција, само 12 километри од градот Анталија, отмено одморалиште со голем број на луксузни хотели дизајнирани да изгледаат како познати светски знаменитости. Па немојте да бидете изненадени ако го видите Кремљ исправен веднаш до Титаник. Но вистинската ѕвезда тука, сепак, е плажата – сите 8 километри од неа.
Таа е главно златна, иако постојат неколку потемни дамки, а некои места изобилуваат со камчиња . Плитката вода е одлична за деца.
ЦЕНОВНИКОТ Е ВО PDF ФОРМАТОТ ПОГОРЕ

a1215f99-2c06-436d-a716-4dea06b57ff9

Lara Family Club 4+*

AI

LARA FAMILY CLUB 4+* Локација: 14км од аеродромот во Анталијаи 9км од центарот на Анталија. Хотелот е отворен во 2013г. Сместување: ... Повеќе

18817_puna

Ramada Plaza Hotel 5*

UAI

RAMADA PLAZA HOTEL 5* Локација: во центарот на Анталија, во близина на стариот дел на градот. Хотелот е лоциран во близина на познати ... Повеќе

7244-8455-4042-2751-7153-

Kervansaray Lara Hotel 5*/Lara

UAI

Положба: Хотелот се наоѓа во областа Лара 14км од аеродромот во Анталија и 14км од центарот на градот. Хотелот е на ... Повеќе

rixos-lares-overview-09c52a54ee6b475

Rixos Lares 5*

AEAI

RIXOS LARES 5* Локација: Хотелот се простира на површина од 112.000м2и се состои од главна зграда ( на пет ката) и три кули од по 8 ката ... Повеќе

1277_L

Miracle Resort 5*/ Lara

UAI

 Локација:  Хотелот е лоциран во областа Лара, 12 км од аеродромот во Анталија и 11 км од центарот на градот. Соби:  Вкупен број ... Повеќе

2079_L

Barut Hotels Lara 5*

UAI

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Лара, 10км од аеродромот во Анталија и 12км од центарот на Анталија. Хотелот е на ... Повеќе

36706_L

IC Green Palace Hotel 5*

HE AI

IC GREEN PALACE HOTEL 5*  AI Локација: Хотелот се наоѓа во областа Кунду, 25км од центарот на Анталија и 15км од аеродромот. Соби: Вкупен ... Повеќе

kundu1

Kervansaray Kundu 5 * /Lara

UAI

Положба: Хотелот се наоѓа во Кунду регионот, 12км од аеродромот во Анталија и 14км од центарот на градот. Сместување: Вкупен ... Повеќе