Сиде

Сиде е еден од најпопуларнитересорти во Турција бидејќи ги има сите елементи неопходни за идеален одмор покрај море. Распослан на два брега со прекрасни, долги, песочни плажи, градот изобилува со мноштво културно-историски споменици .

952e68a6428fd8

Calimera Serra Palace 5*, Side

AI

      Локација:Хотелот е лоциран на 4км од Манавгат, 15 км од Сиде, 64 км од аеродромот во Анталија,на 71км од центарот на ... Повеќе

1469_genel3

Vera Stone Palace Resort 5*, Side

AI

Положба:Хотелот се наоѓа во областа Colakli, 45км од аеродромот во Анталија и 10км од Сиде. Сместување:Вкупен број на соби 330. ... Повеќе

Sensimar-Side-Pool1

Sensimar Side Resort & SPA 5*

AI

    SENSIMAR SIDE RESORT & SPA Положба:Хотелот се наоѓа во областа Ervenseki, 60км од аеродромот во Анталија и 10км до ... Повеќе

silence-beach-resort

Silence Beach Resort Hotel 5*, Side

UAI

Положба: Хотелот е лоциран во областа Kizilagac, 75км од аеродромот во Анталија и 13 км од Манавгат. Сместување:Вкупен број на соби ... Повеќе

SP5

Sea Planet Resort & Spa 5*, Side

AI

    www.seadenhotels.com Положба: Хотелот се наоѓа во областа Kizilot, 12км од Maнавгат и 72км од аеродромот во Анталија. Сместување:Вкупен ... Повеќе

crystal 10

Crystal Admiral Resort & SPA 5* / Side

UAI

Crystal Admiral Resort & SPA 5* / Side www.crystalhotels.com.tr Положба:► Хотелот се наоѓа во областа Kizilot, Сиде, 80км од аеродромот во ... Повеќе

aydinbey-kings-palace-28_b

Aydinbey King’s Palace 5*, Side

UAI

www.aydinbeyhotels.com.tr Положба: ► Хотелот е лоциран во областа Evrenseki, 15км од Сиде и Манавгат и 60км од аеродромот во ... Повеќе

9824915

Xanthe Resort & Spa 5*

AI

      Локација: Хотелот е лоциран на само 5 км од центарот на Сиде и близу Манавгат. Оддалечен е 51 км од аеродромот во ... Повеќе

pooln_at_the_sea_world

Sea World Resort & Spa 5*, Side

AI

    Локација: Хотелот е лоциран на 10 км од Манавгат, 15 км од Сиде, 70 км од аеродромот во Анталија и се простира на површина од ... Повеќе

TC9H04_0708_PS17_L

Royal Dragon Hotel 5*, Side

UAI

Локација:  Хотелот се наоѓа на 48 км од Аеродромот во Анталија, 10 км од Манавгат, 5 км од центарот на Сиде и е лоциран на самиот ... Повеќе