Аурора Ресорт

ВЕЛИГДЕН ВО АУРОРА РЕСОРТ

Повеќе

Пакети и Промоции

Поволни пакети и промоции во прекрасниот Аурора Ресорт & Спа 5* - Берово
Желни сте за малку мир, спокојство, свеж воздух? Аурора Ресорт и Спа е вистинското место за вас.
Сместен во срцето на Малешевијата, на брегот на Беровското езеро,

Повеќе