Далечни патувања од Белград

is

Индокина-Виетнам и Камбоџа

од 1450€
BB

Индокина-Виетнам и Камбоџа 11 дена/8 ноќевања-авион 24.02-06.03.2018  Полуостровот Индокина, кој се наоѓа меѓу Кина и Индија е голем ... Повеќе

section_vietnam

Виетнам-Камбоџа

од 1796€

             Најубавото од Виетнам   со              посета на   Камбоџа                                                                    ... Повеќе

12975_L

АВСТРАЛИЈА

од 2650€
BB

АВСТРАЛИЈА СИДНЕЈ,КАНБЕРА, МЕЛБУРН 04.04.-15.04.2019 12 дена / 09 ноќевања - авион/автобус Австралија, континент - земја позната по ... Повеќе

11784_L

АРГЕНТИНА И БРАЗИЛ

од 2290€

Аргентина и БразилБуенос Аирес и Рио де Жанеиро (карневалот)16.02-26.02.2020 11 дена - 08 ноќевање / авион ... Повеќе

th

Трите града на Кина-Шангај,Пекинг и Хонг Конг

од 1360€

Тргнување: 28. март 2018.  13 дена / 10 ноќи Шангај, најсветлиот град во Кина со величествен храм на Буда од жад, кој  кинезите го ... Повеќе