ДУБАИ

Дубаи - Хотели

Секако најпознат од сите 7 Емирати, откако Шеикот Мактум одлучи парите заработени од нафтата да ги вложи во развој на туризмот, Дубаи доживува неверојатен напредок така што денеска, благодарение на познатата и преубава плажа, Jumeirah Beach,

Повеќе

Дубаи и Абу Даби

Повеќе

Дубаи СПО

Дубаи – е дел од седумте емирати кои ги формираат Обединетите Арапски Емирати. И покрај тоа што Абу Даби е главниот град, денес главната туристичка атракција поставена на персискиот залив на југоисточниот дел на Арапскиот полуостров,

Повеќе