ХУРГАДА

ХУРГАДА СО ЧАРТЕР ОД СКОПЈЕ

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА
ЦРВЕНО МОРЕ - НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ
Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено

Повеќе