Хургада Чартер

*АКЦИЈА!!!! – 7 % ПОПУСТ на “Early Booking” во висока сезона! *
Важност на термини во период: Сите од 15. ЈУЛ до 30.АВГ
Важност за резервации во период: Сите од 12.АПР до 25.АПР

ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ
Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта.

ЦЕНОВНИЦИТЕ СЕ ВО ФАЗА НА ИЗРАБОТКА ….НАСКОРО КОМПЛЕТНИ ЦЕНИ ЗА СИТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.АПРИЛ. 2019

ВО ПРИКАЧЕНИОТ ДОКУМЕНТ СЕ ДАДЕНИ ЦЕНИ ЗА ПОВЕЌЕ ТИПОВИ НА СОБИ. ВЕ МОЛИМЕ ДА ЈА ПРЕЗЕМЕТЕ ПОНУДАТА.

MER 4

MERAKI Beach Resort 4*(Adults Only )

од 439€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019 Овој новоотворен хотел се наоѓа на една од најубавите плажи на овој дел на ... Повеќе

дана 29

Dana Beach Resort 5*, Safaga

од 639€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019  Положба: Хотелскиот комплекс се наоѓа во местото Сафага, во јужниот дел на Хургада. и ... Повеќе

l3

La Branda Royal Makadi 5*, Makadi Bay

од 429€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019 Хотелот се простира на прекрасна, песочна плажа во Makadi Bay, на брегот на Црвено Море. ... Повеќе

мер 19

Mercure Hurghada Hotel 4* (ex Sofitel)

од 409€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019 MERCURE HURGHADA HOTEL 4* се наоѓа на окулу 15км. од центарот на Хургада и зафака терен од окулу ... Повеќе

STAR9

Sea Star Beaurivage 5* , El Dahar

од 389€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  15. 04. 2019 www.seastar-beaurivage-hrg.com   Локација: Хотелот е смстен на самата песочна плажа од каде ... Повеќе

hilton 6

Hilton Hurghada Resort 5*, Memsha

од 519€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019 www.hilton.com    Локација: Еден од најпознатите семејни хотели кој се наоѓа во јужниот дел ... Повеќе

СГ 5

Seagull Resort Hurghada 4*, Sakala

од 409€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019 Локација:  Лоциран е во туристичкиот центар на Хургада, Сакала на окулу 5км. ... Повеќе

AL 2

Albatros White Beach Resort 5*, Memsha

од 649€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019 Овој прекрасен и нов хотел со 5*, се наоѓа во шопинг област на Хургада и се простира на  ... Повеќе

ЛП8

Le Pacha Hotel 3*, Sakala

од 359€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  15. 04. 2019  Хотелот се наоѓа во самиот центар на Хургада ( Сакала ) каде има голем број на клубови, ... Повеќе

AM 12

Amwaj Blue Beach Resort & SPA 5*, Soma Bay

од 379€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019 Amwaj Blue Beach Resort се простира на голема територија со базен, детски базен, 2 слајдови за ... Повеќе