Хургада Чартер

ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ
Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта

MM 4

Minamark Resort & Spa 4*, Sakala

од 319€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 MinaMark Beach Resort е рај за семејства и парови. Локацијата на хотелот го прави идеален избор ... Повеќе

РС 4

Royal Star Beach Resort 4*, El Dahar

од 349€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019ХОТЕЛ СО ЕКСКЛУЗИВИТЕТ ЗА МАКЕДОНСКИ ПАЗАРОвој хотел на плажа се наоѓа во близина на ... Повеќе

j1

Jaz Makadina 5* dlx, Madinat Makadi Bay

од 529€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО 31. 05. 2019 Jaz Makadina се наоѓа на самата плажа и има  прекрасен  поглед кон Црвеното Море. Тој ... Повеќе

tut 10

King Tut Hotel 4*, Sakala

од 339€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019ЛОКАЦИЈА: Лоцирен е на самиот брег на Црвено море и е идеален избор за љубителите на ... Повеќе

DESSOLE 2

Pyramisa 5*, Sahl Hasheesh

од 409€
RAI

ХОТЕЛ СО ЕКСКЛУЗИВИТЕТ ЗА МАКЕДОНСКИ ПАЗАР ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 Dessole Pyramisa 5*, Sahl Hasheesh Pyramisa Sahl Hasheesh е во ... Повеќе

mirette 2

Sunny Days Palma De Mirette Resort 4*

од 389€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 ХОТЕЛ СО ЕКСКЛУЗИВИТЕТ ЗА МАКЕДОНСКИ ПАЗАР Sunny Days Palma De Mirette Resort 4* Лоциран е на 3км. од ... Повеќе

cleopatra 6

Cleopatra Luxury Resort 5*, Makadi Bay

од 499€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО 31. 05. 2019 Cleopatra Luxury Resort 5*, Makadi Bay Лоциран е во Заливот Макади, на 35км. од Марината во Хургада и на ... Повеќе

467373_326151290779918_1101876853_o

Sentido Palm Royale 5*, Soma Bay

од 599€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 Локација: Хотелскиот комплекс кој зафаќа површина од 70.000 квадратни метри опкружен со ... Повеќе

Exteriorbyday

Sheraton Soma Bay 5*

од 559€
HB

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 Sheraton Soma Bay 5* Локација: Хотелскиот комплекс се простира на 800 метри песочна плажа, ... Повеќе

11

Sunrise Holidays Resort 5*( Adults only )

од 469€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019 Sunrise Holidays Resort 5* AIХотелот се наоѓа на 500м. од стариот центар на градот и на окулу 4км. од ... Повеќе