Хургада Чартер

ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ
Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта

egipat-hurgada-sunrise-sentido-mamlouk-palace-5-02_51d152e198269_6dbf809a0aa62455777c23d6e2620ca3

Sentido Mamlouk Palace 5*

од 599€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019 Sentido Mamlouk Palace 5* AI Локација: Хотелот се наоѓа во јужниот дел од градот, одалечен 13 км од ... Повеќе

hotel-albatros-palace-itaka_23998_3_big

Albatros Palace Resort 5*, Hurghada

од 579€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 Albatros Palace Resort 5*  Локација: Хотелот е одалечен 10 км од центарот на Хургада и 8 км од ... Повеќе

31

Regina Swiss Inn Resort 4*, Sakala

од 359€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 Локација: Хотелот се наоѓа во центарот на Sakalа, на песочна плажа, одалечен околу 7 км од ... Повеќе

baron-palace-hotel_348512640ffa2f65f85369cb47a530a8

Baron Palace Resort 5* dlx – Sahl Hasheesh

од 1039€
PAI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 Локација:  Хотелот е лоциран во областа Sahl Hashesh, одалечен 20 км од центарот на Хургада,на ... Повеќе

SERENITY 6

Serenity Makadi Beach 5*, Makady Bay

од 489€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019 Serenity Makadi Beach 5*, Makady Bay Локација: Овој голем ресорт опфаќа 400.000м2, опкружен е со зелена ... Повеќе

ле реве 26

Premier Le Reve 5*dlx, Sahl Hasheesh

од 649€
UAI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 Premier Le Reve 5*dlx, Sahl HasheeshADULTS ONLY / САМО ЗА ВОЗРАСНИ Хотелот се наоѓа во Сал Хашееш, на една од ... Повеќе

old 11

Old Palace Resort 5*, Sahl Hasheesh

од 479€
UAI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 Old Palace Resort 5*De Lux, Sahl Hasheesh Локација: Хотелот се наоѓа во Сал Хашееш на песочна плажа долга ... Повеќе

сома 7

Movenpick Soma Bay 5*, Soma Bay

од 429€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 Локација: Новоизграден, луксузен хотелски комплекс кој се прфостира на површина од ... Повеќе

мариот 8

Marriott Hurghada Resort 5*

од 559€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 Marriott Beach Hurghada Resort 5* Локација: Елегантен и луксузен хотел распослан на прекрасна, ... Повеќе

steig 1

Steigenberger Aqua Magic 5*, Memsha

од 439€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 Steigenberger Aqua Magic 5*,  Ex Steigenberger Club Локација: Хотелот е потполно реновиран и новоотворен во ... Повеќе