Хургада Чартер

ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ
Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта

TT 4

Tropitel Sahl Hasheesh 5*

од 529€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 Локација: Располага со сопствена песочна плажа, сместен во Сахл Хашееш, 14км јужно од ... Повеќе

C1

Continental Hurghada 5*, Memsha

од 459€
AI

ХОТЕЛ СО ЕКСКЛУЗИВИТЕТ ЗА МАКЕДОНСКИ ПАЗАР ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА " SEA TRIP " ЗА СИТЕ ... Повеќе

s5

Steigenberger Al Dau Beach 5*dlx

од 649€
AI

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019 www.steigenbergeraldaubeach.com   Локација: Еден од најлуксузните хотели во Хургада, сместен на ... Повеќе