Апартмани

ГРЦИЈА со своите прекрасни, рајски острови, полуострови и приморски градчиња е секако дестинација која е на прво место по посетеност од нашите граѓани. Нашата понуда за ЛЕТО 2016, овој пат е збогатена со голем број на апартмани лоцирани во најатрактивните летувалишта во Грција, сите на одлична локација и по најповолни цени

Забелешка : Цените кои се наведени во табелите, се информативни и можат во секој момент, без најава да бидат променети.

ELENI Rooms, Nidri Lefkada (1)_m

Lefkada / Nydri / Villa Eleni Pansion

од 93€
RO

Неговата местоположба и севкупна понуда беа неговите адути за нашиот избор. Nidri е прекрасна фотографија на природата. Поглед ... Повеќе

Villa FILOXENIA, Vrahos (1)_m

VRAHOS / VILLA PHILOXENIA

од 107€
RO

Едно од најпопуларните летувалишта на јонскиот брег, кое во последните години доживува вистинска експанзија на ... Повеќе

Villa VELISSARIOS, Vrahos (1)_m (1)

VRAHOS / VILLA VELISSARIOS

од 93€
RO

Едно од најпопуларните летувалишта на јонскиот брег, кое во последните години доживува вистинска експанзија на ... Повеќе

Long Summer, Sivota (6)_th

SIVOTA / VILLA LONG SUMMER

од 149€
RO

За Sivota може да се каже, дека претставува една од ретките а сеуште ненарушени природни убавини на Грција. Како мало село ... Повеќе

VILLA MARILENA IPSOS

CORFU / IPSOS / VILLA MARILENA

од 141€
RO

Градчето Ipsos, кое распослано низ долгата песочна плажа во најубавиот дел од островот, несомнино оправдано со години се ... Повеќе

Villa THOMAS, Limenaria Tasos (1)_th

THASSOS / LIMENARIA / VILLA THOMAS

од 93€

Limenaria е втор по големина град на островот Тасос. Позната и како најголемо туристичко место на јужниот дел на островото, таа ... Повеќе

Villa ROULA, Tasos Limenaria (1)_th

THASSOS / LIMENARIA / VILLA ROULA

од 126€
RO

Limenaria е втор по големина град на островот Тасос. Позната и како најголемо туристичко место на јужниот дел на островото, таа ... Повеќе

Villa Parthenon, Neos Marmaras (1)_m

Neos Marmaras / Villa Parthenon

од 107€
RO

Neos Marmaras е едно од најпознатите места на вториот крак на Халкидики - Ситониа. Освен амфитеатралната местоположба, главни ... Повеќе

ALEXANDROS FOURKA (1)_m

Fourka / Villa Alexander

од 145€

Веројатно за најголемиот број од туристите на Халкидики кои се прошетале долж двете страни на првиот крак, ... Повеќе

Kasandra Furka DINIRA (1)_m

Fourka / Villa Dinira

од 124€

Веројатно за најголемиот број од туристите на Халкидики кои се прошетале долж двете страни на првиот крак, ... Повеќе