Апартмани

ГРЦИЈА со своите прекрасни, рајски острови, полуострови и приморски градчиња е секако дестинација која е на прво место по посетеност од нашите граѓани. Нашата понуда за ЛЕТО 2016, овој пат е збогатена со голем број на апартмани лоцирани во најатрактивните летувалишта во Грција, сите на одлична локација и по најповолни цени

Забелешка : Цените кои се наведени во табелите, се информативни и можат во секој момент, без најава да бидат променети.

Lefkada Agios NIkitas MARGARITI (1)2_m

Agios Nikitas / Villa Margarita

од 82€

Agios Nikitas е едно од најпознатите места на островот Лефкада. Изградено во близина на прекрасната плажа, ова некогашно рибарско ... Повеќе

Lefkada SPIROS (1)_m (1)

Nydri / Villa Spiros

од 84€

Неговата местоположба и севкупна понуда беа неговите адути за нашиот избор. Nidri е прекрасна фотографија на природата. Поглед ... Повеќе

Parga  MATHINA (1)_m

Parga / Villa Mathina

од 104€

Сместувањето во Parga, кај најголемиот број туристи е ориентирано кон локалните објекти за сместување кои располагаат со ... Повеќе

Parga BELLOS (1)_m

Parga / Villa Bellos

од 88€

Сместувањето во Parga, кај најголемиот број туристи е ориентирано кон локалните објекти за сместување кои располагаат со ... Повеќе

Sivota JULIA (1)_m

Sivota / Villa Julia

од 224€

Apartments Julia е сосема сигурно еден од најубавите објекти за сместување во Сивота. Нејзината локација која е во близина на ... Повеќе

Kasandra Furka FLEGOS (1)_m

Fourka / Villa Flegos

од 111€
RO

Веројатно за најголемиот број од туристите на Халкидики кои се прошетале долж двете страни на првиот крак, градчето Furka ... Повеќе

Polihrono STASHA  (1)_m

Polichrono / Villa Stasha

од 105€
RO

Polihrono, сосема оправдано го носи епитетот за еден од трите бисери на Касандра. Ова место е познато од дамнешни времиња, при што ... Повеќе

Leptokaria ERATO (2)_m

Leptokaria / Villa Erato

од 60€
RO

Градот под планината Олимп - Leptokaria, или пак некогашната ”Скопска дестинација”, сеуште го навраќа сеќавањето на убавите ... Повеќе

Nei Pori ANASTASIOS (1)_m

Nei Pori / Villa Anastassios

од 111€
RO

Nei Pori е место, кое сеуште претставува најурбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа Пирериа. Како релативно ... Повеќе

Nei Pori MAGGAS (1)_m

Nei Pori / Villa Maggas

од 114€
RO

Nei Pori е место, кое сеуште претставува најурбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа Пирериа. Како релативно ... Повеќе