Апартмани

ГРЦИЈА со своите прекрасни, рајски острови, полуострови и приморски градчиња е секако дестинација која е на прво место по посетеност од нашите граѓани. Нашата понуда за ЛЕТО 2016, овој пат е збогатена со голем број на апартмани лоцирани во најатрактивните летувалишта во Грција, сите на одлична локација и по најповолни цени

Забелешка : Цените кои се наведени во табелите, се информативни и можат во секој момент, без најава да бидат променети.

Olympic Beach ELEFTERIA (1)_m

Olympic Beach / Villa Elefteria

од 71€
RO

Oва убаво место, иако релативно ново, во последните петнаесетина години успеа да изгради целосно сопствен идентитет на ... Повеќе