Грција хотели под ЗАКУП

Следува наш избор на хотели во Грција кои ги имаме во сопствен закуп на Халкидики (Касандра и Ситонија) и Тасос. Одберете го Вашиот хотел по најниски можни цени а за РЕЗЕРВАЦИЈА во период на РАН БУКИНГ Ви следува попуст на одбраниот пакет. ПОБРЗАЈТЕ

1962592_961451423871735_5199318682558758435_n

Koviou Holiday Village 3*, Nikiti, Sithonia

од 199€
HB+

 Nikiti е туристичко место кое се наоѓа на вториот крак од полуостровот Халкидики наречен Ситониа. Близината на морето ... Повеќе

MATINA 17

Porto Matina 2**, Metamorfosis, Sithonia

од 153€
HB

*** РАН БУКИНГ: 15% ПОПУСТ за резервации до 31.12.2018 година // +5% ПОПУСТ  ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ !!! Metamorfosi е мало место со околу ... Повеќе

JENNY 1

Jenny Hotel 3*, Siviri, Kassandra

од 145€
HB+

 *** РАН БУКИНГ: 15% ПОПУСТ за резервации до 31.12.2018 година // +5% ПОПУСТ  ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ !!! Siviri е мало крајбрежно место на ... Повеќе

SAVANA7777

Toroni Blue Sea 3*, Toroni

од 158€
HB

  РАН БУКИНГ: 15% ПОПУСТ за резервации до 31.12.2018 година// +5%  ПОПУСТ  ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ !!!   Положба: се наоѓа на Ситониа, во ... Повеќе