Грција хотели под ЗАКУП

Следува наш избор на хотели во Грција кои ги имаме во сопствен закуп на Халкидики (Касандра и Ситонија) и Тасос. Одберете го Вашиот хотел по најниски можни цени а за РЕЗЕРВАЦИЈА во период на РАН БУКИНГ Ви следува попуст на одбраниот пакет. ПОБРЗАЈТЕ

1962592_961451423871735_5199318682558758435_n

Koviou Holiday Village 3*, Nikiti, Sithonia

од 159€
HB+

*** РАН БУКИНГ ***10% ПОПУСТ за резервации !! Nikiti е туристичко место кое се наоѓа на вториот крак од полуостровот Халкидики ... Повеќе

MATINA 17

Porto Matina 2**, Metamorfosis, Sithonia

од 153€
HB

*** РАН БУКИНГ: 7% ПОПУСТ за резервации до 31.03.2019 година // +5% ПОПУСТ  ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ !!!Metamorfosi е мало место со околу петстотини ... Повеќе

JENNY 1

Jenny Hotel 3*, Siviri, Kassandra

од 153€
HB+

 *** РАН БУКИНГ: 7% ПОПУСТ за резервации до 31.03.2019 година // +5% ПОПУСТ  ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ !!! Siviri е мало крајбрежно место на ... Повеќе

toroni 2

Toroni Blue Sea 3*, Toroni

од 158€
HB

РАН БУКИНГ: 7% ПОПУСТ за резервации до 31.03.2019 година// +5%  ПОПУСТ  ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ !!! Положба: се наоѓа на Ситониа, во Торони ... Повеќе