Групни Далечни Патувања

мекс

МЕКСИКО И КУБА

од 2790€
HB

16 Дена-авион/автобус Термин 28.04-13.05.2017   Мексико се смета за една од најпопуларните туристички дестинации.Во својата ... Повеќе

map-300x240

Крстарење по Волга

од 939€

КРСТАРЕЊЕ ПО ВОЛГА  МОСКВА  - САНКТ ПЕТЕРБУРГ  20.06 - 30.06.2017 / 10.07 - 20.07.2017 / 30.07 - 09.08.2017 / 19.08 - 29.08.2017 11 дена / 10 ноќевања Брод: ... Повеќе

las vegas1

АМЕРИКА

од 3290€
BB

Соединетите Американски Држави Национални Паркови на Западна Америка  15 дена / 13 ноќевања  со авион  24 .04. 2017 година /  08.05.2017 ... Повеќе

is

Трите градови на Кина

од 1390€
BB

Трите  градови,трите лица на Кина ШАНГАЈ,ПЕКИНГ И ХОНГКОНГ Тргнување  18.10.2017  13 дена/10 ноќевања Шангај, најсветлиот град во ... Повеќе

12975_L

АВСТРАЛИЈА

од 3890€
BB

АВСТРАЛИЈА СИДНЕЈ,АЈЕРС РОК,БРИЗБЕЈН, МЕЛБУРН 04.03.-16.03.2017 13 дена / 10 ноќевања - авион Австралија, континент - земја позната по ... Повеќе

13075_L

Бразилска тура(Амазонија)

од 3580€
BB

Голема Бразилска тура со АмазонијаИгуасу водопади, Салвадор де Баија, Манаус (Амазон), Бразил, Рио де Жанеиро Тргнување   01. ... Повеќе

13100_L

МОЗАМБИК

од 2090€
AI

 МОЗАМБИК-МАОУТО И ОДМОР ВО МЕКУФИУ               10 дена со авион               Тргнување 27.03.2017               Враќање 05.04.2017 ... Повеќе

13073_L

Голема Јужноамериканска тура

од 4790€
BB

Голема Јужноамериканска тура Перу,Аргентина,Боливија,Чиле и Бразил Тргнување  02. март 2017. /  26.март 2017.  22 дена/19 ноќевања, со ... Повеќе

123

Источна Азија

од 3495€
BB

 Jужна Кореа,Јапонија,Камбоџа и Виетнам Четирите  земји на легендите,на мудроста и убавината Земјата  на  утринскиот ... Повеќе

2222

БАНГЛАДЕШ И БУТАН

од 3190€
HB/FB

                                                                                15.02.2017/17 дена-14 ноќевање Бангладеш е една од најгусто ... Повеќе