Далечни Патувања

Голема Јужноамериканска тура

Повеќе

Доминикана

Одморите во Доминиканската Република се сензационален спој на забавниот латинински дух и лежерниот карипски живот. Замислете порцеланско-бели песочни плажи, тиркизни води кои како да треперат под сончевите зраци, палми кои се нишаат

Повеќе

ЗАНЗИБАР

Откријте го рајот на земјата ...Прекрасни, шеќерно бели песочни плажи, кристално бистро, тиркизно и топло море, бујна тропска вегетација, егзотични плодови...Тоа е ЦРНА АФРИКА, земјата на храбрите Масаи, тоа е ЗАНЗИБАР - волшебен,

Повеќе

Кенија

Повеќе

Куба, Варадеро

Почитувани наши потенцијални клиенти, во продолжение следува еден наш мал избор на хотели од големата понуда на хотели во Варадеро, Куба. Приложениот пакет аранжман е со 10 ноќевања но доколку сакате да биде со помалку или повеќе,ќе Ви

Повеќе

МАУРИЦИУС

Маурициус – еден од нај познатите тропски острови во Индискиот океан, со своите егзотични пејзажи – недопрени плажи, тропски шуми и импресивни вулкански планини привлекува многубројни туристи од Европа и целиот свет во текот на

Повеќе

Сејшелски Острови

Сејшелските острови се архипелаг во Индискиот Океан кој се состои oд вкупно 100 помали и поголеми острови. Со површина од окулу 110км2, најголем остров е Махе на кој воедно се наоѓа и главниот град Викторија. Главен јазик е Креолскиот, но

Повеќе

Тајланд

Наследството на старата мудрост, верувањата и уметничките вештини, сплотени во TAI културата, заедно со блескаво уредените градови, бројните фестивали и одекот на кралските песни – го чинат сонот наречен ТАЈЛАНД – Земјата на смеата и

Повеќе

ШРИ ЛАНКА

Повеќе