Доминикана

Одморите во Доминиканската Република се сензационален спој на забавниот латинински дух и лежерниот карипски живот. Замислете порцеланско-бели песочни плажи, тиркизни води кои како да треперат под сончевите зраци, палми кои се нишаат во ритамот на доминиканското маринге чиишто звуци одѕвонуваат во воздухот и ја создаваат суштината на овој тропски дијамант.

PUNTA CANA PRINCESS11

Punta Cana Princess 5*

од 995€
AI

... Повеќе

Vik Punta Cana 1

Vik Hotel Arena Blanca 4*

од 695€
AI

... Повеќе

TROPICAL PRINCESS 2

Tropical Princess 4*

од 795€
AI

... Повеќе

CARABELLA 3

Vista Sol Punta Cana 3* ex. Carabella beach

од 665€
AI

Хотелот се наоѓа на белите песочни плажи на Пунта Кана на само 20 минути возење од меѓународниот аеродром и 40 минути од Higuey , ... Повеќе