Малдиви

ИНДИВИДУАЛНИ ПАКЕТИ ЗА МАЛДИВИ 7 / 10 НОЌЕВАЊА
Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во атоли кои како прстени се расфрлени низ Индискиот океан, со највисока надморска височина од 1.5m, податок кој сигурно ќе Ве эачуди. Но, коралните гребени кои ги опкружуваат овие острови го смируваат океанот и ги чуваат островите и нивните жители со векови.
Местоположбата, морето, ветерот и сонцето заедно формираат идеални услови за престој. Температурата се движи од 23 до 32 степени, но умерениот ветер кој постојано дува го прави престојот на островите пријатен. Дождовите обично се присутни во периодот јуни – јули, но сепак неможете да ги предвидите. Се појавуваат одеднаш без предупредување и веданш исчезнуваат.

baros-maldives_pwv-aerial_hr

МАЛДИВИ 2019

од 676€
HB/FB

ИНДИВИДУАЛНИ ПАКЕТИ ЗА МАЛДИВИ  7 / 10 НОЌЕВАЊА Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во атоли кои како прстени се ... Повеќе

SUN 12

Sun Island Resort & Spa 5*, Maldives

HB

Sun Island Resort & Spa 5*****, Maldives Sun island ќе Ви ги освои и душата и срцето со своите егзотични тропски цвеќиња и прекрасното зеленило ... Повеќе

17321321 (1)

Fun Island Resort & SPA 3*, South Male

од 0€
FB

http://www.funislandmaldives.com/ Fun  Island Resort & SPAсе наоѓа во South Male Atol, na okulu 45 минути возење со глисер од меѓународниот аеродром во Male. Се ... Повеќе

ROYAL 6

Royal Island Resort & SPA 5*, Maldives

од 0€
HB

Royal Island Resort & SPA, или Horubadho како што е наречен на локалниот јазик, е многу зелен остров и се наоѓа во Атолот БАА. Летот со мал ... Повеќе

paradise 10

Paradise Island 5*, North Male’ Atoll

HB

Paradise Island 5* / North Male' Atoll www.paradiseislandmaldives.net Положба: Лоциран е на 1000м. долгиот и 250м. широк остров Lankanfinolhu, на окулу 10км. ... Повеќе

holiday3

Holiday Island 4*

HB

Holiday Island 4* / South Ari Atollwww.villahotels.com/Resorts/Holiday-Island-Resort-Spa Волшебниот, недопрен Рај меѓу Малдивските Островски Хотели ... Повеќе