Сејшелски Острови

Сејшелските острови се архипелаг во Индискиот Океан кој се состои oд вкупно 100 помали и поголеми острови. Со површина од окулу 110км2, најголем остров е Махе на кој воедно се наоѓа и главниот град Викторија. Главен јазик е Креолскиот, но речиси сите зборуваат англиски и француски. Екваторијалната поставеност на архипелагот овозможува тропска клима, бујна вегетација и богат животински диверзитет, кои заедно со белите песочни плажи и тиркизните води на Индискиот Океан ја прават оваа дестинација вистински егзотичен рај и водечка светска туристичка дестинација.

CASADANI 3

Casadani’s Guest House, Mahe

од 795€
BB

CasaDani е мал хотел лоциран на северот на Главниот остров на Сејшелите, Махе на само неколку минути пешачење до познатата и ... Повеќе

blue 9

Blue Lagoon Chalets

од 935€
RO

 www.seychelles.net/bluelagoon/Доживејте ја прекрасната, тропска околина во која се сместени бунгаловите од Blue Lagoon комплексот. Почестете ... Повеќе

anse 7

Anse Soleil Beachcomber 3*

од 865€
BB

www.beachcomber.scThe Anse Soleil Beachcomber е романтично засолниште за сите кои би сакале да избегаат во рајот. На само чекор од пространата ... Повеќе

КЕМПИНСКИ 6

Kempinski Seychelles Resort 5*

BB

ЦЕНИТЕ СЕ ВО ФАЗА НА АЖУРИРАЊЕ  www.kempinski.com Локација: Директно на преубавата плажа Baie Lazare во заливот на Југозападниот брег и ... Повеќе

корал 8

Coral Strand Smart Choice Hotel 3*

од 1295€
BB

www.coralstrand.com Положба: Директно на плажа во заливот Beau Vallon, окулу 5км. од главниот град Викторија а 15 км. од аеродром.Содржини: ... Повеќе

BERJAYA 8

Hotel Berjaya Beau Vallon Bay 3***

од 975€
BB

www.berjayahotel.com/mahe/index.asp Локација: Хотелот е оддалечен 15км. од аеродромот и 5км. од главниот град Викторија, на островот Махе. ... Повеќе