ШРИ ЛАНКА

images (2)

ШРИ ЛАНКА (Велигден)

од 1450€

27 АПРИЛ 2016 – 07 МАЈ 2016  Бисерот на Индискиот Океан Тргнете во обиколка на бисерот на Индискиот Океан - Шри Ланка. Пејсажите се ... Повеќе