Тајланд

Наследството на старата мудрост, верувањата и уметничките вештини, сплотени во TAI културата, заедно со блескаво уредените градови, бројните фестивали и одекот на кралските песни – го чинат сонот наречен ТАЈЛАНД – Земјата на смеата и радоста.

phuket-11

Тајланд – Нова Година

од 999€
BB

TАЈЛАНД ДОЧЕК НА НОВАТА ГОДИНА И ОДМОР НА ОСТРОВОТ ПУКЕТ  11 дена / 9 ноќевања(АВИОН)28.12.2017  Тајланд е земја која се наоѓа зад ... Повеќе

phuket2-3

Пукет

од 345€
BB

PHUKET - Некогаш изолиран и малку населен остров, Пукет бргу прераснува во модерна и луксузна туристичка дестинација која е ... Повеќе

image (1)

Бангкок + Ко Чанг

од 875€

KOH CHANG – ОСТРОВОТ НА СЛОНОВИТЕЛоциран во Источен Тајланд, на самата граница со Камбоџа, овој егзотичен остров е вистински рај ... Повеќе

image (4)

Бангкоk + Пукет

од 795€
BB

PHUKET - Некогаш изолиран и малку населен остров, Пукет бргу прераснува во модерна и луксузна туристичка дестинација која е ... Повеќе