Costa Cruises

COSTA CRUISES
Со Costa Cruise крстарите во Италјански стил – водечка компанија за крстарења. Компанија со 60 годишна историја ,со преку 1,3 милиони патници во 2009.год. Ја поседува најголемата флота во Европа со 14 бродови. Од 2000 сите бродови на Costa Cruises пловат со Италијанско знаме . Оваа компанија има 250 дестинации и повеќе од 150 итенерери по Медитеранот, Северна Европа , Карибите, Северна и Јужна Америка, Соединетите Арапски Емирати, Далечниот Исток и Индискиот океан.

1

Costa VICTORIA

од 199€

    Costa VICTORIA 07 ноќевања / 08 денаИталија, Балеари, Шпанија , Франција Тргнување  од Савона на 15.Април / 2018   ... Повеќе

1

Costa DIADEMA

од 369€
FB

    COSTA DIADEMA   7 ноќи/8 дена   Италија-Франција-Шпанија-Балеари Тргнување  од Савона : 20. Октомври  2018.                   ... Повеќе

mediterr-pool

Costa MEDITERRANEA

од 237€
FB

  Costa MEDITERRANEA  5 дена/4 ноќи  Италија – Шпанија – ФранцијаПоаѓање од Савона:   10 Октомври  2018                                        ... Повеќе

fortuna

Costa Fortuna

од 279€
FB

   Costa FORTUNA Сингапур-Малезија-Тајланд                 7 ноќевања/ 8  дена                                                                    ... Повеќе

Luminosa ile Norvec Fiyortlari turu-1(1)

Costa LUMINOSA

од 389€
FB

ИТАЛИА-ГРЧКА-ЦРНА ГОРА-ХРВАТСКА Тргнување од Венеција - 05.05.2018 08 дена/7 ноќевања Costa LUMINOSA - Луксуз без граници на новиот ... Повеќе

pacifica 10

Costa PACIFICA

од 689€
FB

COSTA PACIFICAИталија - Франција -Канарски Острови-Мадеира- Шпанија12 дена / 11ноќипоагања:  03. мај.2018 COSTA PACIFICA - Музиката е душата на ... Повеќе

Costa-Deliziosa

Costa DELIZIOSA

од 499€
FB

COSTA DELIZIOSA Брод кој со својата уметност заведува и воспева, да ве занесе и да ви ја исполни секоја желба. Самото име Коста ... Повеќе