MSC Cruises

promotions

SPO Крстарења со MSC

од 295€
FB

        ... Повеќе

MSC_Fantasia

MSC Fantasia

од 469€
FB

MSC Fantasia - Италија, Шпанија, Мароко, Португалија MSC Fantasia Овој брод е патувачки свемир кој нуди максимум уживање и забава. ... Повеќе

MSC_Splendida_5

MSC Splendida

од 229€
FB

MSC-Splendida- вкус на слаткиот живот, луксузен брод за крстарење на кој што совршено се споени врвната технологија и перфектната ... Повеќе