КУШАДАСИ Автобус

Кушадаси е едно од најпопуларните летувалишта во Турција и нуди одличнен амбиент за незаборавен одмор. Се наоѓа на западниот брег на Турција – 90 километри јужно од Измир, и е познат како еден од најатрактивните градови во Егејот, бидејќи е блиску до важни историски локации, вклучувајќи ги Ефес, Храмот на Артемида, Куќата на Девица Марија, Седумте прагови, Didyma, Priene, Miletos – престолнината на старите времиња. Тој е идеален за туристите кои бараат нешто повеќе од море и плажа. Кушадаси има типична медитеранска клима со топли лета и благи зими, поради што има многу долга туристичката сезона. Градот е облеан во сончевина 300 дена во годината.

25639249

ARORA ****Kushadasi

од 485€
AI

Локација: Хотелот се наоѓа на 13 км од центарот на Кушадаси и 80км оддалеченост од аеродромот Измир Аднан Мендерес.Сместувачки ... Повеќе

ozcam-1

Ozcam Hotel 2*

од 145€
BB

OZCAM HOTEL * * Положба: хотелот е лоциран во центарот на Кушадаси, во близина на познатата Бар улица. Сместување: 32 соби опремени ... Повеќе

Ïî÷èâêà â Òóðöèÿ õîòåë Ìåëèêå, Melike hotel Kusadasi, îòåëè â Òó

Melike Hotel 2*

од 204€
HB

www.melikeotel.com MELIKE HOTEL * *   Положба: хотелот е лоциран на 3км од центарот на Кушадаси Сместување: располага со 80 соби. Сите ... Повеќе

Sunday-Beach-Hotel1

SUNDAY HOTEL***Kushadasi

од 328€
HB

www.sundayhotel.com HOTEL SUNDAY * * *   Положба: хотелот е лоциран на 3км од центарот на Кушадаси Сместување: 60 соби опремени со клима уред, ... Повеќе

1

Richmond Ephesus Resort 5*

од 710€
AI

www.richmondint.com.tr/en/ RICHMOND EPHESUS RESORT * * * * *   Положба: хотелот е лоциран на 10км од центарот на Кушадаси, и 70км од аеродромот во ... Повеќе