ТУРЦИЈА

БОДРУМ

Бодрум е област и пристанишен град во провинцијата Muğla, во југозападниот Егејски регион на Турција. Таа се наоѓа на јужниот брег на Полуостровot, на место кое го контролира влезот во Заливот Gökova и претставува центар на истоимената

Повеќе

КУШАДАСИ

Некогаш познат како остров на птиците, денес претставува еден он најизградените туристичките центри на Егејскиот брег и во последниот период го посетуваат се поголем број туристи. Располага со одлично очувани историски локалитети од

Повеќе

МАРМАРИС

Распослан на место во чија позадина се ридови со густа борова шума, Мармарис е одморалиште, кое ќе ве воодушеви како со природните убавини така и со својата градска екстраваганција и автентична архитектура. Прекрасните, нечепнати

Повеќе

ЧАРТЕР ДО БОДРУМ

Бодрум е област и пристанишен град во провинцијата Muğla, во југозападниот Егејски регион на Турција. Таа се наоѓа на јужниот брег на Полуостровot, на место кое го контролира влезот во Заливот Gökova и претставува центар на истоимената

Повеќе