Мај 2018

stock-photo-roman-sunset-77415821

Рим Maj 2018

од 399€
BB

СИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН РИМ…. ”Вечниот град“, ”Градот на седум ридови” или “Престолнината на светот” е всушност една од ... Повеќе

baros.jpg

Малдиви и Шри Ланка

од 1355€
HB

Тргнете во обиколка на Индискиот Океан           18. Мај 2018 – 30. Мај 2018 (10 ноќи / 13 дена) МАЛДИВИ - Рајски  строви со бел корален ... Повеќе

barcelona hero

Коста Брава и Барселона

од 469€
FB

ШПАНИЈА – КОСТА БРАВА     21МАЈ – 28 MAJ 2018 Авионски карти од Скопје до Барселона и назад + Трансфери од аеродром до хотел и ... Повеќе

1

Costa DIADEMA

од 399€
FB

Италија-Франција-Шпанија-Балеари Тргнување од Савона 28.04.2018/08 дена/7 ноќи 05.05.2018/08 дена/7 ноќи ... Повеќе

DXB 1

ДУБАИ – 01.Maj

од 599€
BB

ДУБАИ - Приказна од Арапските Ноќи 28.04.2015 – 03.05.2015  / 5 ноќи / 6 денаКосмополитски дух, насмеани лица, взаемно почитување, висок ... Повеќе