Нова Година 2019 автобус

BDUMPESTA

БУДИМПЕШТА, ВИЕНА И СЕНТЕНДРЕ

од 129€

Будимпешта, убавицата на Дунав. Еден од најпознатите градови по течението на најголемата европска река, со векови е ... Повеќе

vie1

ВИЕНА со посета на Братислава

од 170€
BB

     Виена – главен град на Австрија, нејзино политичко, економски и културно седиште. Град со изузетна архитектура со ... Повеќе

praga

ПРАГА-ДРЕЗДЕН-ВИЕНА

од 189€

Во срцето на Европа се наоѓа град кој по својата величенственост и убавина се издвојува од другите Европски градови и  со ... Повеќе

new_year_eve_istanbul

Истанбул Нова Година 2019

од 109€
BB

Истанбул, градот што ги поврзува континентите... Престолнина на три некогашни империи, Римската, Византиската и Отоманската. ... Повеќе

Istanbul (1)

Истанбул 3 BB

од 159€
BB

ГРАДОТ КОЈ ГИ ПОВРЗУВА КОНТИНЕНТИТЕ Престолнината на трите некогашни инперии, Римската, Византиската и Османлиската – ... Повеќе