Нова Година 2018

мад 2

Нова Година-МАДРИД

од 475€
BB

Главниот град на Шпанија, Мадрид, важи за еден до најубавите европски градови, со фасцинантна архитектура, голем број на ... Повеќе

phuket-11

Нова Година-ПУКЕТ

од 1099€
BB

TАЈЛАНД ДОЧЕК НА НОВАТА ГОДИНА И ОДМОР НА ОСТРОВОТ ПУКЕТ  11 дена / 9 ноќевања(АВИОН)28.12.2017  Тајланд е земја која се наоѓа зад ... Повеќе